onsdag den 30. maj 2012

Velkommen

Vi er glade for at byde Jer indenfor på vores helt nye blog! Vi har hos Hoppeloppe besluttet os for, at vi gerne vil invitere alle, der har lyst, indenfor i butikken og vores lille univers. I vil få mulighed for at komme lidt bagom facaden hos Hoppeloppe.dk.
Vi vil her på bloggen skrive masser af indlæg og lægge billeder ind, af alt fra små sjove ting fra hverdagen, nye varer i butikken. Sneak peeks fra kommende kollektioner, give aways, happenings med meget mere. Vi tænker denne blog som en udbygning af vores Facebook side, hvor man også stadig vil kunne følge os.
Her på bloggen vil der være mulighed for længere og lidt mere uddybende indslag. Desuden glæder vi os rigtig meget til at høre Jeres mening om forskellige emner, om tøjmærker og løst og fast. Har I særlige ønsker eller ideer til bloggen er I naturligvis også meget velkomne:)

Om Hoppeloppe.dk; Den fysiske del af Hoppeloppe holder til på Søndergade 18 i Silkeborg, hvor du til dagligt kan møde os. Vi fører et bredt udvalg af de aller bedste mærker indenfor børnetøj/sko samt tilbehør. Vi fører bl.a. Katvig, Småfolk, Angulus, Noa Noa Miniature, Levis, petrol, Kulör, Mini Nümph, Pom Pom, Danefæ, Holly's, Arauto Rap, Little Pieces og mange andre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar