tirsdag den 24. juli 2012

Til de skønne tøser

Det er ingen sag at klæde sig som en yndig prinsesse eller en sej tøs, med alle de skønne nyheder vi dagligt modtager, og det bedste af det hele - Der er meget mere på vej, om man er til Aya Naya, Little Pieces, Noa Noa Miniature, eller Mini Nümph, er der mange muligheder allerede nu. Farverne er fortrinsvis støvede lilla og rosa nuancer, fra de helt lyse pudderfarver til mørk blomme. Desuden er den gule farve også med igen, og naturligvis sort, grå og brun. Vores tøj er selvfølgelig købt ind så der kan mixes og matches indenfor hvert enkelt mærke, men mange af mærkerne er også gode på tværs, f.eks er vi ret vilde med Ugle sweat kjolen i grå fra Mini Nümph, sat sammen med de flotte gule leggins fra Little Pieces.

På den måde kan man få et lækkert sæt til en rigtig god pris. Fra little pieces har vi desuden et kæmpe udvalg af skønne accesories til at gøre sættet ekstra sejt.

Aya Naya, har virkelig også lavet en skøn kollektion dette efterår, første drop er landet, synes billederne taler for sig selv. Her både til baby og de store piger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar