tirsdag den 15. januar 2013

Sne og sommertøj

Så lagde sneen sig endnu engang over vores lille land, som en stor tyk dyne. Så hyggeligt, pænt at kigge på, drøn besværligt og til stor glæde for ungerne.

For os i Hoppeloppe, er det noget af en kontrast til det vi bruger en stor del af vores dage på for tiden; vi pakker sommervarer ud. Det vælter i disse dage ind med skønne sommervarer fra vores mange leverandører. Farverne der længe har prydet vores vægge og borde har længe været afdæmpede, varme og mørke. Det er de ikke længere... Kasser med yndige pasteller og stærke gule, orange og lyserøde farver bliver hver dag åbnet. Seje t-shirts med skarpe tryk på, ligger klar til shortsene eller et par seje lyse jeans, og selvom det til vores blege danske vinterhud virker lidt ferskt endnu, leder det alligevel tankerne hen på sol, forår og varme.
Selvom det lige nu virker som langt ud i fremtiden, er det jo ganske vidst; sneen, kulden og de mørke dage forsvinder igen og solen og de lange lyse og varme dage tager over.

Nogle af de leverandører der allerede har leveret deres første drop er, Kulör, Mini Nümph og Noa Noa. I dag kom også Småfolk, som stadig i skrivende stund er under oprettelse. på vores Facebook side ligger der dog et enkelt sneak peek af udvalget fra butikken, som det så ud da vi gik hjem i dag.

Husk vi har stadig masser af udsalg på nettet, og der er mulighed for at gøre en god handel, uanset om du mangler en flyverdragt til de næste ugers kolde vejr, et lækkert sengesæt, eller måske en badedragt til svømmehallen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar