onsdag den 19. december 2012

Glædelig jul

Selvom sneen efterhånden er ved at være smeltet rundt omkring og minusgraderne er blevet til plus, er det ganske vidst, det er snart, det er jul.
Den 19. december, det er slet ikke til at forstå. Synes ikke det er mange dage siden vi sad og snakkede om hvad vi skulle have med i julevinduet og hvilken farve gavepapir og bånd vi skulle vælge.
Nu er der fire dage tilbage, og kunderne er så småt ved at være igennem listerne med juleønsker. Vi har de sidste uger pakket rigtig mange fine pakker ind, så de nu bare ligger og venter på, at komme ind under de mange familiers flot pyntede juletræer.
Massevis af julekjoler og fine skjorter er solgt i butikken og på nettet, og lidt ekstra glimmer hårpynt er røget med i posen.
Sengetøj, undertøj og nattøj. Morgenkåber og badetøj. Fine hæklede Sebra sager, dukkesenge fra Smallstuff samt den elskede mini Fjällräv har fået guldpapir og store sløjfer.

Det har været en dejlig måned indtil nu, der har været travlt, men ikke mere end vi har haft tid til at hyggesnakke med vores søde kunder. Der er bare altid en ganske særlig stemning når der er juletravlt, uanset om der er lidt kø og listerne er lange og ønskerne store. Folk er smilende og glade og humøret højt.

Vi vil herfra Hoppeloppe ønske alle vores kunder i butikken samt på nettet en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

De varmeste julehilsner fra Tina, Anne, Signe og Jane

1 kommentar:

  1. Glædelig jul til jer. Jeg håber der ligger en gave eller 2 fra Hoppeloppe til mine unger i år:-)

    SvarSlet