tirsdag den 26. juni 2012

Æbler, Vikinger og Aber

Hos Hoppeloppe er vi tre kvinder i vores bedste alder. Tilsammen har vi 6 skønne unger i alderen 1 til 8 år. De er naturligvis alle underlagt vores store passion for lækkert børnetøj, og fungerer til tider som små omvandrende reklamesøjler :) Til fastelavn i år, ville en kammerat i børnehaven klædes ud som min søn... i Ej Sikke Lej tøj :D
Forleden dag lå min selv samme søn, Noah, 5 år og filosoferede over tilværelsen under sofabordet efter en lang dag i børneren.... Lige i øjeblikket er han meget optaget af valget af skoletaske, til han starter på sit nye skolehold efter ferien. Vi har været alt omkring, Lego police, Lego Ninjago, Angry Birds og sågar en krokodille trolley, men men men, vinderen er blevet Småfolks skoletaske samt penalhus (det store naturligvis) i navy med blå æbler. Begrundelsen er enkel; Det er den eneste taske der matcher hans badebukser og sengetøj. Efter en tænkepause over alle disse matchende æbler udbryder han; I er da i grunden ret vilde med vikinger, æbler og aber nede i butikken, og det passer jo perfekt, for det er jeg også! (I wonder why?!?)
Der er ihvertfald ingen tvivl om, at han sværger til Småfolks æble og dyreprint, samt Danefæs seje vikinger. Meget modebevidst barn, ingen tvivl om det, og moren elsker det :)

1 kommentar:

  1. Ha ha herligt:-)
    Jeg håber og krydser fingre for jeg kan holde mine unger fra Hello Kitty (også kaldet Hell Kitty;-)) og Star Wars osv så læææænge som muligt. Kan meget bedre holde ud at kigge på vikinger og æbler:-)

    SvarSlet