mandag den 25. juni 2012

Hvad synes I?

Kender i det hollandske mærke Retour? Et super fint mærke, som laver tøj til børn og teens i alderen 2-16 år. Vi har taget et par billeder fra kollektionen, og kunne godt tænke os at høre Jeres mening om mærket. Prisniveauet ligger lidt over middel. Jeans koster fra 399,- - 499,- og t-shirts ligger til omkring 269,- Kvalitet og design er efter vores mening super lækkert, især på jeansene er de skarpe, men hvad siger I? er det et mærke I kunne finde på at købe, og i såfald til hvilket køn og alder? Synes I det minder for meget om vores andre mærker, f.eks Levis, Kulör og Petrol? Sidst men ikke mindst, er der andre mærker I ellers kunne tænke Jer at se i butikken i fremtiden?

Det var mange spørgsmål, det er vi godt klar over, men vi lever trods alt af vores kunder, og derfor er det vigtigt for os at høre Jeres meninger om den slags.1 kommentar:

  1. Det jer ser på billederne ser ganske godt ud - det ser ud til at være god kvalitets tøj, kan godt lide det øverste billede med tøjet i farver :-)

    SvarSlet