mandag den 18. juni 2012

Spar20bogen

Er der nogen af Jer der kender Spar20bogen? Havde I den måske sidste år, eller endnu bedre; I har fået fingre i et af de flotte eksemplarer i år. Hvis du sidder spejlblank og tænker, hvad fabler de nu om, lopperne, giver vi gerne en uddybende forklaring...
Spar20bogen, består i alt sin enkelthed af en bog med 60 butikker, som alle giver 20% på et enkelt køb. Butikkerne er nogenlunde fordelt ligeligt mellem Silkeborg og Viborg.
Alle butikker i bogen har en side, med plads til dato og stempel, når så man beslutter sig for at bruge bogen i en butik, tager man bogen med og får 20% på hele købet, denne ene gang, gælder dog ikke nedsatte varer. Det kan man så gøre i alle 60 butikker, én gang pr butik, i perioden 15. maj 2012 til 15. maj 2013. Bogen kan købes bl.a. hos os, i Hoppeloppe, men man skal skynde sig, der findes kun knap 2000 bøger, fordelt på de medvirkende butikker. Prisen er 250,-, men de er skam også godt givet ud, hvis man tænker på 20% på f.eks vintertøj og sko, julegave indkøb i Legekæden, eller en ny cykel eller briller. Der er masser af muligheder for indkøb til hele familien. Så kig forbi, og få fingre i et eksemplar af bogen, før din nabo :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar